Coafor


Podoaba capilară reprezintă poate bunul cel mai de preț atât pentru doamne, cât și pentru domni-de aceea trebuie îngrijita cu multă atenție. Fie că doriţi o schimbare de look, fie că vreţi să vă menţineţi aspectul actual prin tunsoare, vopsit și coafat în trend cu ultimele tendințe, lăsați-vă pe mâinile stiliștilor Flamingo Styling Studio pentru a obţine imaginea mult dorită. Adaptându-se nevoilor dumneavoastră, specialiștii Flamingo Styling Studio vă vor oferi o consultație personalizată, astfel încât coafurile și tunsorile alese să vă avantajeze și să scoată în evidență toate atuurile dumneavoastră.

Tratamentele eficiente și personalizate, de care vei beneficia la salonul Flamingo Styling Studio, te vor ajuta să redai strălucirea și aspectul sănătos părului tău prin soluții personalizate și produse de cea mai înaltă calitate. Părul tău va fi răsfățat cu produse profesionale de ultima generație din gama Londa, celebre în întreaga lume pentru calitate, fiabilitate și performanță. Indiferent de serviciul ales, specialiștii Flamingo Styling Studio îți vor oferi toată atenția, prioritatea lor fiind ca fiecare client să arate și să se simtă extraordinar.

Îţi doreşti o coafură simplă dar elegantă? Preferi buclele sau îţi plac împletiturile? Visezi la tunsoare şi culoare perfectă, ca cea din reviste, pentru părul tău? Vrei o schimbare de look? Pentru toate dorinţele tale, am creat salonul Flamingo Styling Studio.

Zi de zi, cu pasiune, profesionalism şi pricepere oferim servicii de îngrijire şi înfrumuseţare a părului, folosind întotdeauna produse de calitate şi cele mai inovatoare tehnici. La noi vei avea parte de o experienţă completă, de la tuns, la coafat de zi sau pentru ocazii speciale, vopsit, styling şi tratamente care reconstruiesc structura firului de păr.

Coafuri simple sau pentru evenimente

Tuns

Vopsit păr şi tratamente

Decolorat păr

Aplicat extensii

Preţuri accesibile, adaptate nevoilor dumneavoastră!