Manichiura si pedichiura


Pentru unghii lungi sau scurte, french sau colorate in combinatii indraznete, vino la salonul de manichiura si pedichiura Flamingo Styling Studio si alege ce ti se potriveste.

Se spune că o mână îngrijită este cartea de vizită a unei femei. Nevoia de frumos în tot ceea ce facem inca este prezenta in viata noastra, astfel încât o mână frumoasă, îngrijită cu drag de echipa salonului Flamingo Styling Studio, cu o manichiură sofisticată, iesita din comun sau discretă îți va da încredere totala în tine și mai mult respect din partea celor din jur.

Noi, echipa Flamingo Styling Studio, te asteptam in salonul nostru din Berceni să te dedici cu drag propriei tale persoane și să nu îți refuzi răsfățul unei manichiuri sau al unei pedichiuri simple, eleganța unui French semipermanent sau look-ul de invidiat al unor unghii false aplicate cu mare artă.

Ritualurile SPA prin care mâinile și picioarele tale vor fi răsfățate, calitatea superioara a serviciilor și produselor noastre, finețea cu care tehnicienii noștri te vor trata vor face din vizita la Flamingo Styling Studio o adevărată ceremonie a relaxării. Vei simți fericirea până în vârful degetelor!

Flamingo Styling Studio iti ofera servicii de manichiura si pediuchiura pentru o imagine perfecta. Pentru unghii lungi sau scurte, french sau colorate în combinaţii îndrăzneţe, vino la salonul de manichiură şi pedichiură Flamingo Styling Studio şi alege ce ţi se potriveşte.

Manichiura si pedichiura impecabila, lipsita de probleme estetice ale unghiilor, reprezintă cartea ta de vizita si primul detaliu pe care cei din jur il observa la o prima intalnire. Pentru a uita de grija acestui lucru, Chic Magnifique iti ofera servicii de manichiura si pediuchiura pentru o imagine perfecta.

Manichiura si pedichiura clasica

Manichiura unghii false

Aplicare unghii cu gel

Mentenanta unghii

Preturi servicii de Manichiura si Pedichiura

Clasic

Manichiura si masaj crema20 lei
Manichiura barbati si masaj crema25 lei
Pedichiura  si masaj  crema30 lei
Pedichiura barbati si masaj crema   35 lei
Aplicat lac, oja, french 5 lei
Aplicat ornamente1 leu/buc

Unghii tehnice

Constructie cu gel120 lei
Aplicat tipsuri100 lei
Intretinere70 lei
Gel pe unghia naturala70 lei
Indepartat gel30 lei
Refacut unghie10 lei/unghie lei
Pedichiura gel75 lei
Manichiura semipermanenta50 lei
Pedichiura semipermanenta55 lei